GYIK diákoknak

Hogyan tudok órát foglalni?


A foglaláshoz regisztráció szükséges, amit akár Facebook vagy Google fiókkal is megtehetsz. Ha kiválasztottad a számodra szimpatikus tanárt. 1. A kiválasztott tanár oldalán tudod megtekinteni, hogy milyen SkillPump csomagok érhetőek el nála. Ez lehet 30 perces és 60 perces óra is. 2. A "Foglalás most" gombbal elindítod a folyamatot és kiválasztod a számodra megfelelő időpontot. 3. A naptár folyamat során először válaszd ki a számodra szimpatikus tanárt. Ezek után megtekintheted, hogy milyen időpontok érhetőek el nála. Válaszd ki a számodra megfelelőt és menj a "Tovább" gombra. 4. A következő lépésben látod az elérhető órákat és bérleteket. Válaszd ki a számodra szimpatikusat és menj a "Foglalás most" gombra 5. Ezek után választhatsz a fizetési módok közül és véglegesítheted a foglalást.
Hol láthatom a foglalásaimat és bérleteimet?


Ha a saját profilodba bejelentkezel, minden fontos információt megtalálsz.

  1. A "Foglalásaim" menüpontban vissza nézheted foglalásaidat, azokat is amik már megtörténtek és azokat is, amik még aktív állapotban vannak. Foglalásaidat akár át is ütemezheted. Ezt az óra előtt 3 órával teheted meg maximum.
  2. A "Bérleteim" menüpontban nyomon tudod követni, hogy hány alkalom áll még rendelkezésedre a bérletedbő és akár előre lefoglalhatod az összes alkalmat.
  3. A "Fiókom" menüpontban minden hozzád tartozó adatot személyre szabhatod. Érdemes kitölteni minden adatot és az óra foglalás során a fizetésnél ezek automatikusan kitöltődnek és egyszerűsítik számodra a foglalást.
Szeretném a tanárt értékelni. Hogyan tehetem ezt meg?


Minden SkillPumper tanár saját oldalán található egy erre szolgáló modul, ahol a "Véleményt írok" gombra kattintva értékelhetsz. 1-5 skálán adhatsz csillagot és írhatsz szöveget az adott tanárhoz.
Hogyan tudok csatlakozni órához?


A visszaigazoló e-mailben kapott Zoom linkre kattintva és jelszót beírva tudsz csatlakozni a tanár által elindított élő adáshoz. Ha még nem indította el a tanár az órát te már akkor is csatlakozni tudsz és bekerülsz a lobbiba. Ha nem használtál még soha Zoom-ot akkor az első alkalom során elindul egy gyors letöltés, ami arra szolgál, hogy a böngésződben tudd használni az alkalmazást. Ha véletlenül kitörölted volna az e-mailt nem kell megilyedned. A saját profiloldalad "Foglalásaim" menüpontban bármikor megtekintheted a foglalást, ahol a "Join Zoom meeting" gombra kattintva tudsz csatlakozni az órához.

GYIK tanároknak

Will my treadmill fit through the door?


Most likely, yes. The width of the treadmill is 60cm. If tilted, can fit even through 46cm opening. Ideal if installed upstairs.
How long does the delivery take?


Usually about 5 working days but sometimes delays are possible. We can organize next day delivery via courier for aditional small fee, please contact us if you would prefer this option.
How do you ship the treadmill?


The treadmill is shipped in a manufacturer's box. The size of the box is 162x73x46cm and weighs 53Kg.
Will you bring it in and set it up for me?


Due to the restrictions and safety measures, the drivers won't come indoors. We are now using the courier (usually TNT/Fedex) next day. The treadmill comes ready installed and has wheels. It is very easy to manouvre and get it indoors.
Where do you ship?


We do ship free of charge to the following countries: United Kingdom Ireland France Germany Italy Spain Portugal
How much does the delivery cost?


The delivery is free to United Kingdom and other specified countries. If your country isn't specified, the shipping cost will be calculated at the checkout.
What is the warranty on the Be-Healthy treadmill?


The BeHealthy treadmill comes with rock solid one year comprehensive cover.
Which treadmill is good for home use?


BeHealthy Treadmill is designed for home and light commercial use. Enjoy your excercise from the confort of your home.
Can you lose weight on a treadmill?


As a form of cardio exercise, using a treadmill is an excellent way of burning calories and losing weight. ... They can work with you to create a customized treadmill weight loss program. For best results, combine treadmill workouts with strength training.
Can you lose belly fat by walking on a treadmill?


To lose weight you need to burn more calories than you consume. Walking on the treadmill will help you lose belly fat, but only if you watch your food intake. Aim to make fruits and vegetables a major part of your diet since most are low in calories and filling.
What is treadmill used for?


A treadmill is a piece of indoor sporting equipment used to allow for the motions of running or walking while staying in one place.
Should I buy a cheap treadmill?


If you want quality when it comes to purchasing a treadmill, you need to be prepared to pay out quite a bit more for it than a cheap treadmill. Basically, if you only want to spend £1000 or less, you're really buying a disposable treadmill. If you're lucky, you'll get a year of use out of it.