Search

4 dolog, ami miatt jó választás az angol nyelvtanulás otthon!

Ma már gyakorlatilag nem létezik olyan dolog, amit ne lehetne elintézni valamilyen online felületen keresztül. Nem kivétel ez alól az tanulás sem, hiszen egyáltalán nem kell beülnöd az iskolapadba ahhoz, hogy angol nyelvtanulás online elérhetővé váljon számodra is. Mindössze egy kényelmes kanapéra és egy laptopra lesz szükséged hozzá. Összegyűjtöttük azt a négy dolgot, ami miatt érdemes a virtuális órákat választani.

Angol nyelvtanulás otthon, akár a kanapé ölelésében
Angol nyelvtanulás otthon, akár a kanapé ölelésében

1. Angol nyelvtanulás otthon, a kanapé ölelésében


Nincs annál kényelmesebb, mint amikor az óra kezdete előtt néhány perccel kényelmesen elhelyezkedsz otthon a kanapén a telefonod vagy a laptopod társaságában és várod, hogy újabb tudásra tehess szert. Mennyivel harmonikusabb ez így, mintha például tömegközlekedéssel érkeznél kutyafuttában vagy parkolóhelyre vadásznál ugyanebben az időpontban.2. Angol nyelvtanulás online az általad választott tanárral


Ha regisztráltál a SkillPumper oldalán, máris adottá válik a lehetőség arra, hogy kapsz arra, hogy az oldalon közzétett tartalmak alapján kiválaszd azt az angol tanárt, akivel szívesen találkoznál minden online nyelvtanulás alkalmával. Itt azt is láthatod, milyen aktuálisan szabad időpontjai vannak az adott oktatónak, amelyek közül a számodra leginkább megfelelőt le is tudod foglalni. Az első próba alkalom mindössze 30 perces, így könnyen megtapasztalhatod élesben is, hogy valóban együtt tudsz-e működni a választott tanároddal. Ha minden rendben van, indulhat az angol nyelvtanulás online! Amennyiben mindezek ellenére valami miatt mégsem vagy elégedett az óráddal, akkor biztosítjuk azt, hogy ingyenesen kipróbálhass egy másik tanárt is vagy visszatérítjük az órákra befizetett összeget, így nincs veszíteni valód ha amit választasz, az angol nyelvtanulás otthon.

Angol nyelvtanfolyam online, az irányítás a Te kezedben van
Angol nyelvtanfolyam online, az irányítás a Te kezedben van

3. Rugalmas időbeosztás


A szabad időpontok között bátran válogathatsz, de nem kell félned attól sem, ha közbe jön valami a tanfolyam idejére. Az óra előtt még 3 órával is átütemezheted a beosztást mindenféle következmény nélkül.4. Anyanyelvi tanárok


A nálunk elérhető angol nyelvtanfolyam online nem egy adott tanterv szerint épül fel, hanem tulajdonképpen nemzetközi környezetben, anyanyelvi tanárok segítségével tanulhatsz. A fő cél a kommunikációs gát és nehézségek leküzdése, amelyek által hamarosan már probléma nélkül szólalsz meg angolul mások társaságában is. Az idődet te osztod be és az angol órák alatt a maximumot kihozzátok az alkalomból a felesleges sallangok nélkül. Vagyis teljesen személyre szabott online nyelvtanulás az, amiről itt szó van.


Láthatod, hogy számos érv szól amellett, hogy az angol nyelvtanulás otthon történő lebonyolítása mellett tedd le a voksodat. Ugyanis nem csak kényelmes és időtakarékos megoldás ez, de hamar megtapasztalhatod azt is, milyen könnyen megszólalsz idegen nyelven akár váratlan helyzetekben is. Ez pedig megfizethetetlen tudás.

12 views0 comments