Search

Angol nyelvtanfolyam online, kényelmesen és hatékonyan

Updated: Feb 24

A mai felgyorsult, digitális világban nem kérdés, hogy egy angol órának nem arról kell szólnia, hogy beülsz az iskolapadba és hallgatod, amint a tanár a táblánál leadja az anyagot. Sokkal kényelmesebb módja az új információk elsajátításának, ha amikor időd engedi, leülsz a géped vagy a telefonod elé és egy anyanyelvi tanár társaságában kellemesen elcsevegsz, miközben rengeteget tanulsz az angol nyelvtanfolyam online keretein belül.

online nyelvtanulás
Hatékony és kényelmes az online nyelvtanulás

Időtakarékos megoldás az online nyelvtanulás


Ha személyesen veszel részt egy órán, akkor nem csupán az ott töltött idővel kell kalkulálnod, de az oda-és visszaút is rengeteg időt vesz el az embertől. Vagyis hiába 60 perc egy tanóra, neked legalább dupla ennyit kell rászánnod erre a szabadidődből. Egy angol nyelvtanfolyam online viszont helyben elérhető, elég csak a kanapéig elérned hozzá. Ráadásul amint végeztél, rögtön hasznosan töltheted az idődet.A kényelem is fontos szempont


Nincs annál kényelmesebb, mint amikor egyszerűen csak annyi a feladatod, hogy az előre megbeszélt időpontban komfortosan elhelyezkedsz a lakás legkényelmesebb pontján és így tegyél szert új ismeretekre az online nyelvtanulás keretein belül. Ráadásul akkor sem kell kétségbe esned, ha váratlan esemény miatt mégsem tudsz részt venni az órán, ugyanis a kezdés előtt három órával még átütemezheted a virtuális találkozót.Hogyan zajlik egy angol nyelvtanfolyam online?


Lássuk, hogy fest mindez a gyakorlatban! A helyzet az, hogy a nálunk elérhető angol nyelvtanfolyam online nem egy adott tanterv szerint épül fel. A fő cél a kommunikációs gát és nehézségek leküzdése, amelyek által hamarosan már probléma nélkül szólalsz meg angolul mások társaságában is. Az idődet te osztod be és az angol órák alatt a maximumot kihozzátok az alkalomból a felesleges sallangok nélkül. Vagyis teljesen személyre szabott online nyelvtanulás az, amiről itt szó van.

online nyelvtanulás
Az online nyelvtanulásnál saját tempóban tanulunk

A jelentkezés is egyszerű és felhasználóbarát


Ha regisztráltál a SkillPumper oldalán, máris adottá válik a lehetőség arra, hogy az oldalon közzétett tartalmak alapján kiválaszd azt az angol tanárt, akivel szívesen találkoznál minden online nyelvtanulás alkalmával. Itt azt is láthatod, milyen aktuálisan szabad időpontjai vannak az adott oktatónak, amelyek közül a számodra leginkább megfelelőt le is tudod foglalni. Az első próba alkalom mindössze 30 perces, így könnyen megtapasztalhatod élesben is, hogy valóban együtt tudsz-e működni a választott tanároddal. Ha minden rendben van, indulhat az angol nyelvtanfolyam online! Amennyiben mindezek ellenére valami miatt mégsem vagy elégedett az óráddal, akkor biztosítjuk azt, hogy ingyenesen kipróbálhass egy másik tanárt is vagy visszatérítjük az órákra befizetett összeget, így nincs veszíteni valód.

20 views0 comments