Search

E - angol tanfolyamok mindenkinek!

Az angol nyelvtudás ma már szinte elengedhetetlen a hétköznapi élethez. Legyen szó a munkádról, egy külföldi utazásról vagy akár egy kis szerencsepróbálásról a határainkon túl, fontos, hogy meg tudd értetni magad másokkal. Ehhez pedig korántsem elég az, ha betéve tudod a nyelvtani szabályokat, de nem mersz megszólalni. Az e-angol tanfolyamok keretein belül az otthonod kényelmében beszélgethetsz anyanyelvi tanárokkal. Így többé nem lesz gond, ha ki szeretnéd magad fejezni idegen nyelven.

E angol, online nyelvtanfolyam mindenkinek
E angol, online nyelvtanfolyam mindenkinek

E-angol mindenkinek


Az angol nyelvtanfolyam online formában történő elvégzéséhez mindössze egy laptopra vagy telefonra, illetve egy internetkapcsolatra lesz szükséged. Minden más az általad választott tanár feladata, aki teljesen személyre szabottan foglalkozik veled. Az e-angol fő célja a kommunikációs gát és nehézségek leküzdése, amelyek által hamarosan már probléma nélkül, gyomorideg is dadogás nélkül szólalhatsz meg angolul mások társaságában is. Az idődet te osztod be és az angol órák alatt a maximumot kihozzátok az alkalomból a felesleges sallangok nélkül. Hiszen ez a te időd, amikor csak rólad van szó!Egy angol nyelvtanfolyam online, ahol nem tudsz hibázni!


Fontos tudnod, hogy ezeken az e-angol órákon nem tudsz hibázni. Ha valamit nem megfelelően mondasz vagy rosszul fejezed ki magad, akkor természetesen megbeszélitek, viszont senki nem fog furcsán nézni rád vagy megszólni egy-egy nem oda illő szófordulat miatt. Sőt, a lényeg, hogy beszélj és beszélj, akkor is ha nem vagy jártas az adott témában, hiszen így tanul az ember. Ezáltal pedig legyőzöd a benned levő gátlásokat és nem okoz többé stresszt az, ha angolul kell beszélned, legyen az egy egyszerű útbaigazítás vagy egy állásinterjú.

E angol, játszva tanulsz meg beszélni
E angol, játszva tanulsz meg beszélni

Tulajdonképpen egy kellemes beszélgetésen veszel részt


Szokták mondani, hogy akkor tanul meg rendesen angolul az ember, ha kénytelen megszólalni az anyanyelvi környezetben. Nos, egy pont egy ilyen szituáció, hiszen bármit is szeretnél a tanárodtól, azt bizony valahogy el kell mondanod neki. Ráadásul nem mi döntjük el, kivel töltöd el az e-angol perceidet, hiszen amikor regisztrálsz a SkillPumper oldalán, adottá válik a lehetőség arra, hogy az oldalon közzétett bemutatkozások és vélemények alapján kiválaszd azt az angol tanárt, akivel szívesen találkoznál minden e-angol óra alkalmával. Ráadásul mivel az első próba alkalom mindössze 30 perces, így könnyen megtapasztalhatod élesben is, hogy valóban együtt tudsz-e működni az oldalon szimpatikusnak talált tanároddal. Ha nem vagy elégedett, akkor biztosítjuk azt, hogy ingyenesen kipróbálhass egy másik tanárt is vagy visszatérítjük az órákra befizetett összeget. Így te mindenképpen csak nyerhetsz ezzel a történettel.

Az e-angol órák olyan lehetőséged adnak a kezedben, amely segítségével nagyon hasznos és gyakorlatilag tudásra tehetsz szert, amit senki nem vehet el tőled.

14 views0 comments