Search

Online angol oktatás az otthonod kényelméből!

Updated: Jan 26


Nyelvtanulás online elő tanár segítségével
Tanulj online angolul a Skill Pumperrel

Ha te is az a típus vagy, akinek gombóc kerül a torkába, amikor az utcán valaki angolul kér útba igazítást vagy mikor egy nyaralás alkalmával meg kell értetni magad a recepcióssal vagy a taxissal, akkor itt az ideje, hogy végre levetkőzd ezt a gátlást és bátran megszólalj idegen nyelven! Az online angol oktatás akkor is tökéletes megoldás, ha kevés időd van, sokat dolgozol vagy éppen a gyermekeddel vagy otthon. Hiszen az órák rugalmasak, kényelmesek, ráadásul a kedvenc foteledből tanulhatsz a saját szinteden.


Nem a te hibád, hogy nem mersz megszólalni!

Nagyon sokan éveken keresztül tanulnak angolt az iskolában, sok mindent meg is értenek abból, ha valaki így szól hozzájuk, válaszolni viszont egyszerűen nem tudnak. Nos, e téren a hiba nagy valószínűséggel a tanítási rendszerben van. Vagyis ne aggódj, egyáltalán nem vagy egyedül ezzel a problémával. Viszont itt az ideje, hogy ne csak megértsd a másikat, hanem csevegni is tudj vele. Ebben segít neked az online angol oktatás.


Az online angol oktatás során te választod ki a tanárodat és az óra időpontját!

Ha regisztráltál a SkillPumper oldalán, akkor ott máris lehetőséget kapsz arra, hogy a vélemények, a bemutatkozó szövegek és videók alapján kiválaszd azt az angol tanárt, aki a leginkább szimpatikus számodra. A felületen láthatod, milyen szabad időpontjai vannak az adott oktatónak, amelyek közül a számodra leginkább megfelelőt le is tudod foglalni. Ne aggódj, az első alkalom során egy 30 perces próba órát is tudsz választani, így a gyakorlatban is kipróbálhatod, valóban együtt tudsz-e működni a tanároddal. Ha minden rendben van, akkor egy visszaigazoló e-mailben kapsz majd egy Zoom linket, amelyen keresztül csatlakozni tudsz az órákhoz. Ha esetleg mégis közbejön valami és nem tudsz részt venni az órán, nincs semmi baj, a megadott időpont előtt három órával még gond nélkül átütemezheted. Vagyis tulajdonképpen te döntesz arról, hogy kivel és mikor szeretnél angolul tanulni. Ha esetleg mindezek ellenére valami miatt mégsem vagy elégedett az óráddal, akkor biztosítjuk azt, hogy ingyenesen kipróbálhass egy másik tanárt is vagy visszatérítjük az órákra befizetett összeget, így nincs veszíteni valód.

Képzett nyelvtanárok, Mindent az irányítsod alatt tartasz, Te diktálod a tempót.
Online angol tanulás a Skill Pumperrel, mindet Te irányítasz

Miben más ez az online angol oktatás, mint a többi?

A nálunk dolgozó tanárok több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek és anyanyelvi szinten beszélik a nyelvet, vagyis lesz veled szemben valaki, akivel korlátok nélkül, görcsösség nélkül beszélgethetsz angolul. Ha hibázol, nem történik semmi baj, de természetesen helyre teszitek a dolgokat közösen. Így kilépve a komfortzónádból hatalmasat léphetsz előre a nyelvtanulás szempontjából, pontosan úgy, mintha csak egy másik országba csöppentél volna, ahol kénytelen vagy használni a nyelvet.


28 views0 comments